Puri beach.

If you have 8000 rupees, you can take more than two days from Kolkata to Puri beach. You can see the huge waves of the sea. The cost is not too much.

 

 

 

Our plan

Day 1: After dinner I took a bus (Hanif non AC 500 TK) and reached the border in the morning. After breakfast (30 rupees) I went to immigration. Bribe 100 TK
Cost: 500 + 30 + 100 = 630 TK

On the 2nd day I crossed the border (500 rupees) and then I went to Bangaon railway station by auto (30 rupees). From Bangaon I got on the local train and got off at Sealdah station (20 rupees). At 11 o’clock in the morning then. / 3 = 34 rupees) Marc Street Aslam. I bought a ticket from Markstreet (Saima Traveler) to Java for Rs. 3000 (Shri Jagannath Train Round). Our train left at 6 pm the next day so we packed our bags at the hotel (AC 1200/3 = Rs. 400) and had lunch (Rs. 80-rice, beef kalabhuna). 50 rs). Park fee is Rs.
Aslam left the room at night after personal shopping .. dinner (60 rupees).
Cost: 500 + 30 + 20 + 34 + 3000 + 400 + 60 + 50 + 20 + 6 = 4174 rupees.

On the 3rd day, I had breakfast (30 rupees) and did some shopping. I ate lunch (100 rupees thali) and rested. In the afternoon I went out with my bag to Howrah station and toured Eden Garden and Howrah Bridge. (200/3 = 6 rupees). Dinner on the train at night is 130 rupees.
Cost: 30 + 100 + 8 + 130 = Rs.

 

 

 

 

On the 4th day, at 5 am, the train stopped at Puri station. I got in the car and drove to Puri Beach (90 \ 3 = 30). I had a hotel (1300 \ 3 = 433) and had breakfast (30). I got on a camel and went around the beach (60 rupees). After bathing in the beach, I freshened up in my room and went out at 3 pm to go around the city. I fixed the car (200 \ 3 = 7 rupees).
I visited Sri Jagannath Temple, Jagannath’s aunt’s house, Jagannath’s PC’s house, Jatia’s father’s tomb, Kullodanando’s tomb.
After walking for a while, I saw the city and saw the evening sunset from Puri beach. As soon as the evening came, there was a collection of live foods.

 

 

 

 

 

We had the return train at 10.30 at night. So we ate dinner for 100 rupees and went to the train station (60 \ 3 = 26 rupees).
Cost: 30 + 433 + 30 + 60 + 6 + 50 + 100 + 26 = Rs.

Day 5: I left Howrah at 8 am. I took a taxi cab (250 \ 3 = 63 rupees) to Sealdah. I bought a local ticket and left for Bangaon (20 rupees). Another 30 rupees to come to the border. I crossed the border and left. In my golden Bengal. I got on the bus and came back to the city of Pran with 450 rupees
Cost: 63 + 20 + 30 + 450 = 563 rupees.

Total: 573 + 696 + 328 + 4174 = 5790 * 1.25 = 7382 Taka
6362 + 630 = 7992 TK.

Share:

Leave a Comment

Shares