Visit some of the sights of Kolkata for 7 days for only 16 thousand TK.

1) Kolkata (Howrah Bridge, Eden Garden, Vidyasagar Bridge, Victoria Park)
2) Delhi (Agra Taj Mahal, India Gate, Lotus Temple, Agra Fort)
3) Manali (Sonangwali, Rothangas)
We were 2 traveling companions.

Day 1:
After dinner I took a bus (Hanif non AC 500 rupees) and reached Benapole border in the morning. After breakfast (40 rupees) I went to immigration.
Total cost: 500+ 40 = 540 rupees

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 2:
I crossed the border (500 rupees) and then drove to Bangaon railway station (30 rupees). From Bangaon, I took a local train to Sealdah station and got off (Rs. 20). It was 11 o’clock in the morning. We booked a taxi without delay (Rs. 100/2 = Rs. 50) and arrived at Mark Street. I bought a ticket for the Delhi Rajdhani train (AC 3 tires 2300 rupees) from a tourist agent on the other side of the Sohag counter. Our train leaves at 5 pm, so we left the hotel and left our bags at the tourist office and had lunch (100 rupees thali). After eating, I rented a taxi to Eden Garden and Howrah Bridge (150/2 = 75 rupees). On arrival I went around Victoria Park (60/2 = 40 rupees) then went to Sealdah (60/2 = 35 rupees) to get on the train. There was complimentary food on the train.
Cost: 2650 * 1.2 = 3160 + 500 = 360 rupees.

Day 3:
After getting off at the New Delhi station at 10 am, I crossed the road and went to the office of an agency. Tickets for Manali to and from Manali are not deducted (Rs. 2200 / -)
We rent a hotel for 2 hours (300/2 = 150 rupees) for urgent work and after taking a bath we rent an auto (250/2 = 125 rupees) to take us to India Gate and Lotus Temple. After touring the places, I came back to Delhi (Paharganj) by Metrorail (Rs. 30) and arrived at 5 o’clock. I reserved an auto from Paharganj to go to Manali car stop (60/2 = 30 rupees). Arrive at the stand at 5.30. After lunch (120 rupees) I got in the car. About 13 hours to cross the winding hills and reach Manali (I had dinner for Rs. 200 for a night break)
Cost: 2605 * 1.2 = 338 rupees.

 

 

 

 

 

 

 

 

Day 4:
Arrive Manali in the morning and go to the city from the bus stand to fix the hotel (100/2 = 50 rupees)
I had to get a little speed to get a hotel of 1000 rupees (1000/2 = 500)
After breakfast (Rs. 50) we share a taxi and leave for Ruthangpas and Sunangvali (Rs. 3300/3 = Rs. 1100). It was late afternoon when I came back. The cost of food is 100 rupees. I left the hotel at night and walked around the city. Dinner 140 rupees.
Cost: 1800 * 1.2 = 2180 rupees.

Day 5:
I woke up and had breakfast (50 rupees) and went out to walk around Manali. I took an auto to go around (250/2 = 125 rupees). The juice is good in Manali. I did not miss the cherry fruit (150 rupees all together). Before leaving, I checked out and left the bag under the hotel, so without any worries, I ate lunch outside (Rs. 120) and left the hotel in the afternoon with the bag and left for Delhi in the evening. Tickets were already cut. We arrived at Delhi in the morning after having dinner at break time (Rs. 100).
Total cost: Rs.

 

 

 

 

 

 

Day 6:
As soon as I came to Delhi, I planned to go to Agra. So after breakfast (Rs. 45) I bought a train ticket from Delhi to Agra (Rs. 50) and a ticket from Agra to Kolkata (Rs. 1400). I reached Agra at 12 o’clock. I reserved an auto (300/2 = 150 rupees) to tour the Taj Mahal and Agra Fort. 500 for Taj Mahal entry foreigners. But in a special way I went inside with 150 rupees. And the entrance to Red Fort is 50 rupees. After eating (120 rupees) I got on the train to Kolkata at 5 pm. There is no dinner on the train (100 rupees).

Day 7:
I arrived at Sealdah at 10 am. I came back to Markstreet (100/2 = 50 rupees). I bought a room in Hotel Iram (1000/2 = 500 rupees AC). After breakfast (50 rupees) I went shopping.
Lunch + Dinner (Rs. 200)
Total cost (6th + 7th day): 265 * 1.2 = 3438 rupees

Day 7:
After breakfast (50 rupees) Aslam Sealdah (60/2 = 40 rupees). By local train to Bangaon (Rs. 20). I came to the border by auto (30 rupees) and crossed the border to my country. After lunch (100 rupees) Sohag (550 rupees non-AC) left for Dhaka by bus.
Cost: (140 * 1.2 = 18 + 100 + 550 = 618 rupees)
The total cost of the whole trip: 540 + 380 + 338 + 2180 + 1654 + 3436 + 618 = 15658 rupees
Unwritten account +15858 rupees = 16000 TK.

Share:

Leave a Comment

Shares